Geslaagde eerste nieuwjaarsreceptie

28 Januari 2018

Geslaagde eerste nieuwjaarsreceptie

Vandaag organiseerde Groen Beringen zijn eerste nieuwjaarsreceptie in het wijkcentrum van Steenveld. Op de nieuwjaarsreceptie was de federaal fractieleider van Ecolo-Groen, Kristof Calvo, te gast.

Lijsttrekker Meral Özcan bracht een speech met een duidelijke boodschap: "In 2019 willen we graag een frisse wind laten waaien door de gemeenteraad. Als Groen Beringen vinden wij dat vele zaken in Beringen beter kunnen. We willen een sociaal beleid met oog voor jeugd en kansarmoede, dat tegelijk ook duurzaam en ecologisch verantwoord is. Ook op een veilige en comfortabele mobiliteit voor iedereen zullen we inzetten. Ik ben blij dat we een sterk geëngageerde ploeg hebben die dit mee helpt realiseren en waarvan ik een fiere lijsttrekker ben. Voor oktober hopen we dan ook op een schitterend verkiezingsresultaat!"

"Laten we van 2018 een jaar vol positiviteit maken." - Meral Özcan

Ook Kristof Calvo had nog een boodschap voor de lokale groep in Beringen: "Af en toe een goed boek lezen of een mooie wandeling maken in de bossen van Koersel, dat is zeker zo belangrijk als politiek. Maar uiteraard blikken we vooruit naar de verkiezingen van dit jaar. We hopen op een goed resultaat. Groen Beringen moet goed nadenken over de toekomst van de stad en luisteren naar de burger is belangrijk. Politici moeten mensen verbinden." De federale fractieleider besloot zijn speech door de mensen van Groen Beringen nog veel succes te wensen.

"Laten we van 2018 een jaar vol positiviteit maken. Met veel daadkracht, een super gezondheid en uiteraard een menselijker, eerlijker en gezonder beleid", besloot Meral Özcan.