Meral Özcan

12 Februari 2023

Meral Özcan

Gemeenteraadslid

Meral is een zeer gedreven persoon en gelooft in de kracht van de mens. Daadkracht is voor Meral een sleutelbegrip, dat in al haar engagementen centraal staat.

"Iedereen is uniek en iedereen verdient gelijke rechten. Een samenlevingsmodel dat iedereen verbindt is belangrijk om iedereen zijn plaats te geven en in zijn waarde te laten." - Meral Özcan

Het sociale thema draagt Meral hoog in het vaandel. Armoedebestrijding is voor haar dan ook een belangrijk punt in het verkiezingsprogramma. Daarnaast vindt Meral dat er meer aandacht moet gaan naar het verbinden van mensen en het samenleven in Beringen. Ze schreef dan ook al verschillende opinies over hoe we in alle diversiteit beter met elkaar kunnen samenleven. Meral is voor een eerlijker en een socialer beleid. 

Naast haar passie voor politiek is ze ook door vastgoed gepassioneerd en runt ze haar eigen vastgoedkantoor. Als moeder van twee zonen en met haar moedige optredens wordt ze door vele jonge vrouwen als een rolmodel aanzien. Ze durft taboes doorbreken en maakt moeilijke onderwerpen bespreekbaar. Haar opiniestukken zijn hiervan een groot bewijs. Als gemeenteraadslid wil ze in Beringen een frisse wind laten waaien door te plaatselijke politiek.