De Beringse kandidaten voor 9 juni 2024

03 Juni 2024

De Beringse kandidaten voor 9 juni 2024

Stem je zondag 9 juni ook voor een eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt? Stem je voor betaalbare zorg en eerlijke kansen voor iedereen? Misschien kan je dan ook onze Beringse kandidaten een duwtje in de rug te geven.

Wij hebben in Beringen het geluk om over een jonge en capabele ploeg te beschikken. Kobe Snyers (30), Irfan Oztas (31) en Heike Pauli (24) werken hard en hebben het hart op de juiste plaats. En toch hebben ze ook al heel wat ervaring. Jouw stem nu zondag kan hen helpen timmeren aan de weg die ze al jong insloegen.

En reken Meral Ozcan (43) ook gerust bij die jongeren wanneer je haar bezig ziet op TikTok. Onze bezige duizendpoot is na een korte politieke pauze helemaal terug. Op plaats 2 voor het Vlaams Parlement staat ze trouwens op een strijdbare plaats.
Al hebben we in Limburg elke groene stem nodig.Een overzicht

Meral Ozcan, 2e plaats Vlaams
Vanuit haar vastgoedactiviteiten is Meral uiteraard sterk in woonbeleid. Als lerares aardrijkskunde weet ze wat leeft in het onderwijs. Ze vond er haar missie om jongeren te inspireren. Ook sport en beweging liggen haar nauw aan het hart. En dat alles doet ze vanuit eerlijke kansen voor iedereen. Als mijnwerkersdochter weet ze wat werken is, en dat zal ze ook doen in Brussel. Wat een campagne. Meral is overal!

Heike Pauli, 5e plaats Europa
Korspelse Heike (zij/haar) is een krachtige politica. Dat mag je als powerliftster ook letterlijk nemen. Ze pakt de uitdagingen op en tilt ze omhoog. Als student Artificiële Intelligentie wil ze iedereen mee in de digitalisering. Niemand mag uit de boot vallen. Ze zet zich in voor gelijkheid, in het bijzonder voor de LGBTQAI+ - gemeenschap. Slim, gevat en de nodige dosis droge humor. Heike for Europe!

Irfan Oztas, 5e plaats Federaal
Onze goedlachse rebel Irfan heeft een hart voor mensen, voor alle mensen. Hij is een gepassioneerd persoon en politicus, die vanuit een rechtvaardigheidsgevoel strijdt voor eerlijke kansen. Voor alleenstaanden, éénoudergezinnen. Voor mensenrechten en tegen racisme en armoede. En daarin gaat hij geen uitdaging uit de weg. Werken moet lonen is een motto van El sympatico uit Beringen. Ben jij ook al fan van Irfan?

Kobe Snyers, 8e plaats Vlaams
Wanneer je vindt dat er dingen verkeerd lopen, kan je erover klagen of er iets aan proberen te veranderen. Kobe koos voor dat laatste: altijd onderweg in Beringen, luisterend naar wat de mensen écht bezighoudt. Veilig verkeer is zijn stokpaardje, naast het behoud van een leefbare, gezonde en nette leefomgeving. Als fractieleider voor Groen Beringen wist hij vanuit de oppositie te wegen op het beleid. Ons speerpunt en inhoudelijk baken. Kobe wandelt altijd die extra kilometer. Go Kobe!